Gyakran ismételt kérdések

Hogyan működik a Firmania?

A Firmania célja, hogy segítsen megtalálni a keresett vállalatok munkaidejét és teljes elérhetőségét. Akár éttermet keres, vagy egy sürgősségi gyógyszerre van szüksége, a Firmania a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás megtalálni, amit szeretne. Egyszerűen írja be tartózkodási helyét és a keresett nevet vagy kategóriát, és megkapja a kívánt eredmények listáját.

Hogyan frissíthetem céges adataimat a Firmania szolgáltatáson keresztül?

Firmania cégkatalógusunk automatikusan szinkronizál partnerplatformunkkal, a Cylex Tudakozóval. Ez azt jelenti, hogy minden frissítést, amely a Firmania oldalán megjelenik, először a Cylex oldalán kell elvégezni. Felveheti a kapcsolatot Firmania ügyfélszolgálati csapatunkkal, és ők átveszik onnan az adatokat, vagy Ön maga is frissítheti adatait a Cylex oldalán. Ha beállította felhasználónevét az üzleti profiljához, akkor bármikor, ingyen frissítheti adatlapját. Ha még nem tette meg, kattintson ide „Hibás adat jelentése”, majd az „Ez az én vállalkozásom” elemre, és küldje el nekünk a módosítani kívánt információkat.

Mi történik, ha a megadott elérhetőségek vagy a nyitvatartás nem megfelelő?

A Firmania folyamatosan dolgozik a helyes és pontos információk megőrzésén. Ha azonban Ön hibás adatokat talál, kattintson ide "Hibás adat jelentése”. Ha így tesz, akkor átirányítjuk egy kapcsolattartási űrlapra, ahol bejelölheti a módosítandó helytelen információkat.

Miért szerepel a cégem a Firmanian, ha soha nem vettem fel ebbe a cégkatalógusba?

Az összes adatot a Cylex Tudakozótól, partnercégünktől gyűjtjük. Ha regisztrálta vállalkozását a Cylexen, az szinkronizál a Firmaniával, és az oldal automatikusan létrejön platformunkon. A cégek képviselői bármikor regisztrálhatják vállalatukat a Cylexen.

Mi történt a beküldött véleményemmel?

Egy vélemény megírásakor automatikusan átirányítjuk Önt a Cylexre, ahol elküldheti, és hamarosan közzéteszik azt. Továbbá, ha el szeretné olvasni a már meglévő véleményeket, akkor kattintson a „Vélemények megtekintése” gombra, amely szintén átirányítja a vállalat Cylex profiljára.

Hogyan törölhetem a cégemet a Firmániából?

Adatainak eltávolítása érdekében vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, és töröljük őket, vagy lépjen be a Cylex oldalra, majd kattintson az „Adatlap törlése” gombra, és küldje el kérését. Először a Cylex Tudakozóból kell törölni céges profilját, majd az automatikusan eltávolításra kerül Firmania oldalunkról is.